Robert Bowling: Battlefield 3'ü Çok Sevdim

Alkan Adakaner

Robert Bowling, Infinity Ward'un önemli ve popüler isimlerinden birisi


      Call of Duty: Modern Warfare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'un stratejisti ve popüler isimlerinden biri olan Robert Bowling (Fourzerotwo) Gamescom fuarında Battlefield 3'ü deneme şansı yakaladı.

     Her ne kadar bu serilerin hayranları ve her iki oyunun yayıncısı sürekli karşı karşıya gelse de Bowling Gamescom'da Battlefield 3'ün sosyal marka müdürü Daniel “zh1nt0¨ Matros ile birlikte oturdu ve Battlefield 3 oynadı. Yani arada düşmanca bir çekişmeden çok, bir dostluk görüntüsü vardı. 

      Bu buluşmanın ardından bakın ikili Twitter hesaplarından hangi açıklamaları yaptı: Robert Bowling: Gamescom tamamlandı. DICE'tan arkadaşlarımla Battlefield 3'ün multiplayer modlarının başında 1 saat harcadım ve oyunu çok sevdim. Ayrıca Batman: Arkham City de harikaydı :)

Daniel Matros: Battlefield'ın (Gamescom'da) harika bir oturumu vardı. Kendine iyi bak Robert. Call of Duty sana sahip olduğu için çok şanslı.
 
    Açıkçası bu açıklamalar bize hiç de politikmiş gibi gelmedi. İki takım arasında az-çok bir dostluğun olduğu aşikar. Ne de olsa iki takım da kendi türünün en iyisini yapmak için çalışıyor. Hatırlarsanız daha önce de Gran Turismo ekibinin Forza Motorsport ekibini ziyaretine tanık olmuştuk. Yarış oyunları konusunda rakip olan iki şirketin yakın ilişkisi dikkate değerdi. Sanırım bu geliştiricilerin yakın ilişkileri bizlere de çok şey anlatıyor.