Nixxes: Deus EX: HR'ın PC Sürümü Seçilmeli

Alkan Adakaner

Adam Jensen kendisini öldürmek isteyenlerden intikamını alabilecek mi?


    Son dönemlerde oyunların PC'de konsollardan daha iyi göründüğü konusundaki iddia ve açıklamalar gittikçe artıyor. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi, bu defa doğrudan bir geliştirici açıklama yaptı.
 
    Deus EX: Human Revolution'ın geliştiricisi Nixxis (bildiğiniz gibi oyunu Eidos Montreal geliştiriyor ve Nixxis ise PC'ye uyarlıyor) oyunun PC sürümünü seçme konusunda kolayca karar verebileceğimizi söyledi.
 
     Geliştiri firmanın başkanı Jurjen Katsman'ın açıklamasına göre bazı içerikler PC sürümünü daha iyi yapıyor. DX11 desteği sayesinde daha gelişmiş kaplamalara sahip olacak oyun gerçek zamanlı tessellation, gelişmiş bulanıklık ve alan derinliği gibi özellikleri ile önplana çıkıyor. Bunun yanı sıra AMD'nin Eyefinity'si ile 3 ekranı aynı anda kullanabileceğiz. Tabi 3D desteğini de unutmamak gerekiyor.  
 
     Nixxes daha iyi çözünürlük ve efekt desteği, daha yüksek saniye/kare oranının size daha iyi görseller sunacağını söylüyor. Bu nedenle hangi sürümü almalıyım diye düşündüğünüzde kolayca PC'yi seçebilirmişsiniz.
 
     26 Ağustos'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunun PC sürümünün sıradan bir uyarlama olmanın ötesine geçecek olması sevindirici, ama büyük ihtimalle konsol sürümleri PC'ye göre çok daha fazla satacaktır.