Street Fighter 4'e Yeni Karakter Geliyor

Ersin Kılıç

Sitedeki animasyondan resim alıp üzerinde değişiklikler yapan oyunun fanları, bu yeni karakterdin Dudley veya T-Hawk olabileceğini düşünüyorlar.

Capcom'un büyük bir duyuru ile açıkladığı ve içerdiği özellikler ile serinin fanlarını fazlasıyla memnun eden Street Fighter 4 için yeni bir karakter geliyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Street Fighter IV'e ek paket çıkabileceği haberleri dolaşmış fakat resmi bir açıklama gelmemişti. Bu konu ile ilgili olmasa da oyun ile ilgili bir açıklama Capcom Amerika'dan gelmiş ve oyuna yeni karakterlerin katılabileceği belirtilmişti.
 
Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, bugün ise Capcom Japonya, oyun ile ilgili yeni bir teaser site açtı. Açılan bu sitede kısa bir animasyon gösteriliyor ve sayfanın alt tarafında da 29 Eylül tarihi gözüküyor.
Ayrıca saat olarakta 17 : 00 ibaresi yer alan site muhtemelen oyun için açıklanacak olan yeni bir karakter için açılmış.
 
Bakalım oldukça zengin bir karakter listesine sahip olan Street Fighter serisinden hangi karakter dördüncü oyunu ziyaret edecek.
 
Capcom'un açtığı yeni siteye ulaşmak için tıklayınız.