GTA 5 Gelecek Ay Ortaya Çıkabilir

Alkan Adakaner

Yeni bir suç dalgasına hazır olun


     Grand Theft Auto V'in duyurulmasını yıllardır bekliyoruz. Özellikle Red Dead Redemption'ın harika bir oyun olmasından sonra Rockstar Games'e güvenimiz daha da arttı. Şu ana kadar hep söylentilerle karşılaştık, şimdi ise söylentinin biraz ötesi geçen daha çok tahmine dayanan bilgilerle karşılaşıyoruz.
 
    İlk olarak Game Informer dergisinin yetkilileri (dünyanın en büyük oyun dergisi) Ağustos kapağında E3'te gösterilmeyen bir oyunun bulunacağını söylediler. Bu oyunu yapan firmanın iki oyununun oyun dünyasında iz bıraktığını söyleyen yetkililer merakımızı arttırdı.
 
    E3'te gösterilmeyen ünlü oyunlar arasında The Last Guardian ve GTA 5 var. Team Ico'nun iki önemli oyun yaptığını biliyoruz ve ikisi de oyun dünyasında derin izler bıraktı. Rockstar Games de çok önemli oyunlarla karşımıza çıktı. Bu oyunlardan iki tanesini istediğiniz gibi seçebilirsiniz :)
 
    Derginin Ağustos sayısında tanıtılacak oyunun GTA 5 olduğunu düşünmemizin nedeni ise seslendirme sanatçısı Mimi Rodriguez'in GTA 5'teki bir sokak kızının seslendirmesini yapacağını açıklaması. Artık oyunla ilgili bu tür bilgiler gün geçtikçe daha fazla ortaya çıkıyor.
 
    GTA 5'ten ilk bilgilerin yayınlanmasının vaktinin geldiği artık aşikar. Rockstar Games de umarız bizi daha fazla üzmez ve oyunu tanıtır.