Metal Gear Solid HD Collection Duyuruldu

Alkan Adakaner

Bu HD koleksiyon paketi serinin hayranları tarafındna kaçırılmayacaktır


    Bir süre önce ortaya çıkan Metal Gear Solid HD Collection söylentisi gerçek oldu ve Hideo Kojima beklediğimizden de iyi bir paket hazırladığını duyurdu. 
 
    Beklediğimizden daha iyi bir paket dememizin sebebi ise bu pakette Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yanı sıra Metal Gear Solid: Peace Walker'ın da bulunacak olması. Üstelik bu koleksiyon paketi Playstation 3'ün yanı sıra Xbox 360 için de çıkacak.
 
     Playstation 3'teki Metal Gear Solid: Peace Walker'da PSP ile dosya paylaşımı yapabileceğimiz de söyleniyor. Bu arada Hideo Kojima oyunların emülatör yoluyla PS3 ve Xbox 360'a çevrilmediğini ve yeniden HD konsollara göre tasarlandığını belirtti.
 
    Kojima'nın açıklamalarına göre HD çözünürlüğe uygun yeni arayüz, efektlerin ve 2D çalışmaların ve arkaplanların yeniden çizimi, tamamen yeni Trophy'ler ve Achievement'ler de emrimizde olacak.
 
    Ayrıca konsolların sağ analog çubuğundan (Peace Walker PSP oyunu olduğundan sağ analog kullanılmıyordu) tamamen yararlanılacak ve ses kalitesi de arttırılacak.
 
    Aslında Hideo Kojima fazla söze gerek bırakmıyor. Ne diyelim sabırsızlıkla bekliyoruz.