Metro: Last Light'ın İlk Videosu + Görüntüleri

Alkan Adakaner

Oyunun grafiklerinin çok iyi olacağı konusunda şüphemiz yok


     Dmitry Glukhovsky'nin romanından uyarlanan FPS oyunu Metro 2033'ü hatırlarsanız. Mükemmel sunumu ve senaryosu ile çok başarılı bir oyun oynamıştık. THQ şimdi ise Metro: Last Light'ı resmi olarak duyurdu ve ilk videosunu yayınladı.
 
      PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan oyunda çok gelişmiş grafikler vaat eden geliştirici 4A Games, oyunun en yüksek sisteme sahip PC'lerde daha iyi görüneceğini, buna rağmen konsol sürümlerinin de oldukça başarılı olacağını söylüyor. 
 
    Geliştirici firmanın oyunla ilgili en önemli açıklamalarından birisi de Metro: Last Light'ta multiplayer modlarının bulunacağıydı. Şu an bu modda ne tür bölümler olacağı bilinmiyor, ama multiplayer sözünü bile duymak güzel.
 
     Kısa bir süre önce yayınladığımız Metro: Last Light'ı Mükemmel Kılacak 3 Unsur başlıklı haberimize de buradan ulaşabilir ve daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
    Aşağıda oyunun ilk video ve ekran görüntülerini de bulabilirsiniz. Tanıtım videosu biraz karışık olsa da oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz. Müzik ve görüntülerin uyumu çok başarılı.