Hunted: Demons Forge'tan "Call of Forge" Videosu

Alkan Adakaner

Bizim karakterlerimiz bu yaratıklardan daha korkunçlar, çünkü daha güçlüler


     Bethesda tarafından yayınlanacak olan ve inXile tarafından geliştirilen Hunted: The Demon's Forge'un "Call of Forge" adlı yeni videosu yayınlandı. 
 
     Hunted'ın bu videosunda oyun içi sahneler eşliğinde geliştiriciler oyunun dünyası hakkında bilgiler veriyor. Co-op desteği ile dikkat çeken oyunda ilk olarak Okçu Elf ve İri Savaşçı klişesini yıkmak istediklerini söyleyen yetkililer, hikaye sırasında bize yardım edecek yeni bir bayan karakteri de tanıtıyorlar.
 
     Açıklamalara göre oyunda her iki karakter de büyü yapabilecek. Bu büyüleri bazen doğrudan düşmana karşı kullanacakken, bazen de takım arkadaşımızı güçlendirmek için kullanacağız.
 
      Büyüler arasında düşmanları dondurmak veya onları havaya kaldırmak gibi özellikleri olanlara rastlıyoruz. Ayrıca bazı büyüleri takım arkadaşımızın yaralarını iyileştirmek için kullanacağız.
   
      Co-op modu oldukça eğlenceli görünen Hunted: Demon's Forge 3 Haziran'da Avrupa'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.