Max Payne 3'te Online Multiplayer Desteği Olacak

Alkan Adakaner

Her şey tamam da o gömlek hiç yakışmamış Max


      Çok uzun süre sonra Max Payne 3'ün doğru düzgün ilk görüntülerini Edge dergisinde görme fırsatı yakalamıştık. Bu görüntüler ile heyecanımızı arttıran oyundan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
       Rockstar Games'in açıklamasına göre Max Payne 3'ün geliştiricisi olarak açıklanan Vancouver stüdyolarına New England, Toronto ve London stüdyoları da yardım ediyor. Böylece 4 stüdyo birden oyunu geliştirmeye devam ediyor. 

      Çevrenin tamamen yıkılabilir olduğunu söyleyen yetkililer, tekerlek şeklindeki silah seçme ekranının ve yeni bir cover (saklanma) sisteminin oyunda olacağını açıkladılar. Ayrıca Bullet-time özelliği de düşmanları öldürdükçe artacakmış.

      Önceki oyunlarda bulunan çizgi roman tarzındaki sunum bu oyunda da olacak, ama bu defa her şey oyun motoru kullanılarak hazırlanacakmış. Euphoria adlı oyun motoru kullanılarak motion capture için yüzlerce saatlik görüntü kaydeden ekip bu konuda çok iddialı.

      İlk iki oyunda Max Payne'i seslendiren James McCafferty, 3. oyunda da Max Payne'i seslendirecek.
 
     Bunların yanı sıra ortaya çıkan en önemli bilgi ise Max Payne 3'te online multiplayer desteğinin olacak olması. Online multiplayer konusunda çok iyi işler başaran (Red Dead Redemption örneği) Rockstar eminiz yine harika şeyler hazırlayacaktır.