Crytek: Crysis 2'de Gizli Yeteneklerimiz Var

Alkan Adakaner

Bir Nano Suit alan bir Nano Suit bedava!


     Crysis oyunlarındaki en büyük yardımcımız olan Nano Suit, Crytek tarafından özel olarak videolarla tanıtıldı. Crysis 2'deki Nano Suit 2.0'nin de tanıtım videolarını gördük. Bu videolarda daha hızlı ve daha güçlü nasıl olabileceğimiz gibi bazı özellikler üzerinde duruldu. Yine de yeteneklerimiz tanıtılanlarla sınırlı değil(miş).
 
     Crytek'ten Nathan Camarillo, Crysis 2'nin Nano Suit yetenekleri tanıtılsa da bunların hepsini göstermediklerini söyledi ve ekledi: "Herkesi keşfetmeye teşvik etmek istiyoruz."

      Oynanış mekaniklerini öğrendiğimiz bölümünde de bu özellikleri tanıtmadıklarını söyleyen Camarillo bir örnekle durumu açıkladı. "Mesela, Armor yeteneği açıkken dürbünle bir hedefe nişan aldığınızda "sprint" tuşuna basınca ne olabilir? Silahınız dengelenecektir."
 
      Bu gibi özelliklerin senaryo ve çoklu oyunculu modlarda bize avantaj sağlayacağını söyleyen Camarillo, Crysis 2'de Nano Suit'i daha fazla kullanılabilir kılarak, bizi daha güçlü hale getirmeyi hedeflediklerini de belirtti.
 
     25 Mart'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyun Türkçe seslendirme ve altyazı özelliklerini de barındıracak.