Ubisoft Toronto Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Alkan Adakaner

Şu en öndeki parlayan güneşi görüyor musunuz? Görmemek mümkün mü?


      Ne zaman Jade Raymond bir açıklama yapsa oyun otoriteleri buna her zaman diğer kişilerden daha fazla önem verir. Onun güzeller güzeli bir kadın olması, harika bir gülümsemesinin olması, oyun dünyasının %88'inin ona aşık olması (%11'lik kısım kızlardan oluşuyor, %1'i ise onu tanımıyor sanırım) bir yana o Assassin's Creed serisinin yaratıcılarından birisi.
 
      Şu an Ubisoft Toronto'nun başında bulunan Jade Raymond, daha önce yeni bir yeni bir Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Üstelik bu projede Raymond'n yanında Splinter Cell: Conviction'da çalışmış Alex Parizeau ve Maxime Beland de bulunuyor.
 
      Anlaşılan bu stüdyonun tek projesi bu da değil. DICE etkinliğinde konuşan Jade Raymond, "Hayranlarımıza sunabileceğimiz yeni bir şeyler yaratacağımızı umuyorum." sözleriyle yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
     Bu yeni oyunu bir "hit" haline getirmek istediklerini söyleyen Raymond, sadece bir oyun değil, aynı zamanda genel anlamda "eğlence" dünyasına yeni bir ürün getirmek istediklerini vurguladı.
 
      Jade Raymond'ın yeni oyunu ne olabilir hiç bir fikrimiz yok, ama yine bir aksiyon-macera oyunu olmasını ümit ediyoruz; çünkü o bu işi iyi yapıyor.