Cevat Yerli: "Crysis 3'ün Senaryo Planı Hazır"

Levent Polater

Crysis 2'nin multiplayer betasının şu anda Xbox Live'deki yerini aldığını da hatırlatalım.

 
    Crytek, Crysis ile ilgili röportajlarına dur durak vermiyor. Geçtiğimiz günlerde Cevat Yerli, Crysis 2'nin en iyi performansı PC platformunda vereceğini söylemiş akabinde dün CryEngine 3 oyun motorunun piyasanın en iyisi olduğunu belirtmişti. Yerli, şimdi de Crysis 3 için senaryo planının hazır olduğunu açıkladı.
 
    Crysis 3'ü yapmak için can attığını söyleyen Yerli, yine de üçüncü yapıma başlanmasının Crysis 2'nin başarısına bağlı olduğunu sözlerine eklemiş.

    "Kesinlikle Crysis 3'ü yapmak istiyoruz. Resmi bir duyuru yapmıyorum. Crysis 3'ü yapmayı çok isteriz ancak öncelikle ikinci yapımın başarılı olması gerekli. Crysis'in kurgusunun nasıl devam edeceğiyle ilgili bir planımız olduğundan bahsedeceğim ancak bu Crysis 2'nin başarısına bağlı."
 
    "Eğer herhangi bir sebeple oyun hedeflerimize ulaşamazsa, bu yine de Crysis 3 olmayacağı anlamına gelmez. Ancak Call of Duty: Black Ops'a yakın bir satış başarısı gösterirse, bu daha fazla Crysis olacağı anlamına gelir."

    Cevat Yerli, Crysis 2'nin Call of Duty: Black Ops kadar satmasını umuyor. Bu bana biraz yüksek bir hedef gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz?