Yeni Spider Man Gözüktü

Ersin Kılıç


     Örümcek Adam'ın bir çok çizgi roman severin olduğu gibi benim de favori karakterlerimden biri olduğunu söylemeliyim. Spider Man serisinin beyazperdede boy göstereceğini ilk duyduğumda oldukça sevinmiştim. Bu sevincim ve heyecanım film sinemalarda çıkınca, yerini şaşkınlık ve biraz da hayal kırıklığına bırakmıştı.
 
     Şahsen özellikle üçüncü film ile birlikte iyice soğuduğum Spider Man film serisi  2012'de baştan ve yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. 500 Days of Summer (tavsiye olunur) filminin yönetmeni Mark Webb'in kamera arkasına geçeceği yeni Spider Man filminde Peter Parker rolünde ise Andrew Garfield'ı göreceğimiz açıklanmıştı.
 
     Son olarak Social Network'te yıldızı parlayan oyuncunun Peter Paker rolü için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. En azından Toby Maguire'dan daha çok Peter Parker'ı anımsatıyor. Henüz adı dahi belli olmayan yeni filme ait ilk görüntü ise şimdiden ortaya çıktı. Bu tek karelik görüntüde Garfield'ı Örümcek Adam kostümü içerisinde görüyoruz.
 
     Yeni Örümcek Adam filmi ile birlikte muhtemelen film ile paralel ilerleyen bir Örümcek Adam oyunu da yapılacaktır. Söz tekrar oyundan açılmışken bugün yayılan dedikoduya göre Spider Man: Shattered Dimensions'un altında imzası bulunan Beenox firmasının yeni filmin oyununu yapabileceği söyleniyor.
 
     Filmden ilk kareye aşağıdan göz atabilirsiniz.