Helldivers II PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ekibinin ve geliştiriciliğini Arrowhead Game stüdyosunun üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers II için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni detaylarla beraber PC'ye özgü çeşitli özellikler açıklandı. Bunun yanı sıra PC sistem gereksinimleri de resmi olarak duyuruldu.
 
Eşli olarak oynayabileceğiniz nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunuyor 
 
Oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdaki görsellerden ulaşabilir ve kendi sisteminizi ona göre değerlendirebilirsiniz. Bunun dışında Helldivers II, üst düzey grafiklerle ve düşman çeşitliliği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun en fazla 4 kişilik ekiplerle beraber ilerleyebileceğiniz ve sürekli olarak ekip çalışmasının zorunlu hale geldiği bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Helldivers II, 8 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve PC platformu için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak. Ayrıca oyun şu anda ön siparişleri açık durumda. 40 dolarlık fiyat etiketi ile beraber ön sipariş verebilir ve aynı zamanda ön sipariş bonuslarına da sahip olabilirsiniz.
 
Yeni fragman