Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor! İşte Çıkış Tarihi

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage için beklenmedik bir haber duyuruldu. Ekip bu oyunun iPhone 15 Pro'ya geleceğini açıkladı. Bu doğrultuda Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın 2024'ün başlarında piyasaya sürüleceği belirtildi.
 
Mirage telefona geliyor!
 
 
 
Assassin's Creed Mirage, Apple Etkinliğinde duyurulan yeni telefon üzerinde yerel olarak oynanabiliyor. Üst düzey performans ve özellikler sunan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, sektörün en iyi ilk 3 nanometre çipi olan A17 Pro tarafından destekleniyor. A17 Pro adlı yeni işlemci mikro mimari ve tasarım iyileştirmeleriyle yüzde 10'a kadar daha hızlı bir şekilde performans sunuyor.
 
Bunun yanı sıra işlemcide bulunan Neural Engine artık 2 kata kadar daha hızlı olup iOS 17'deki otomatik düzeltme ve "Kişisel Ses" gibi özellikleri destekliyor. Bu tarz özellikleriyle beraber iPhone 15 Pro, daha akıcı grafiklerin yanı sıra daha sürükleyici AR deneyimi sunuyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Assassin's Creed Mirage, 5 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Cihaz tanıtım fragmanı