Mortal Kombat 1 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı! Artık Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm Studios'un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için çıkış fragmanı yayınlandı. Yeni fragman Shang Tsung ve Reiko oynanışına ilk bakışı sağlıyor. Ekipler ayrıca oyunun ekrandaki aksiyonu oyunculara aktaran kapsamlı erişilebilirlik seçeneklerine sahip olacağını da duyurdu.
 
Mortal Kombat 1 için artık geri sayım başladı
 
 
 
Yeni yayınlanan çıkış fragmanında Shang Tsung'un hikaye içeriğine ve oynanışına göz atılıyor. Aynı zamanda Ateş Tanrısı Liu Kang tarafından yaratılan ve yeniden doğan Mortal Kombat evrenine ilk bakış sağlanıyor. Fragmanda ayrıca yıkıcı kombolara ve karakterlerin dövüş yeteneklerine odaklanılıyor. 
 
Fragmanla beraber oyunun aynı zamanda çeşitli erişilebilirlik seçeneklerine sahip olacağı aktarılıyor. Mortal Kombat 1'de bu seçeneklerle beraber ekranda aksiyon ipuçları ve sesli açıklamalar da dahil olmak üzere oyuncular için kapsamlı erişilebilirlik seçenekleri yer alıyor. 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
İşte çıkış fragmanı