Dead Island 2 çıkışa çok yakın: Çıkış fragmanı yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, zombi temalı açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dead Island 2'nin çıkış fragmanını yayınladı. Çıkış fragmanı içerisinde oyun içerisinde kesitler, karakterler, atmosferler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Dead Island 2 bu hafta geliyor
 
 
 
Ölümcül virüslerin yayıldığı bir dünyada yer aldığımız Dead Island 2 oyununda tek yapmamız gereken şey hayatta kalmak. Hayatta kalmaya çalışacağımız bu yapım içerisinde açık dünyada çeşitli görevler yapacak, hayatta kalan gruplara yanaşacak, elimize çeşitli silahlar ve aletler alabileceğiz. 
 
Farklı farklı zombi türlerinin yer aldığı Los Angeles / Kaliforniya şehrinde istediğimiz gibi dolaşabilecek, çevreyi araştırabilecek ve çeşitli kaynaklar toplayabileceğiz. Bulduğumuz kaynaklarla beraber yeni aletler - silahlar yapabilecek, silahlarımız geliştirebilecek ve onarabileceğiz.
 
Seriye yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Dead Island 2, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun Epic Games fiyatı 429 TL.
 
Dead Island 2 çıkış fragmanı