Soulslike aksiyon oyunu Morbid: The Lords of Ire için yeni fragman yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Still Running, Soulslike aksiyon rol yapma oyunu Morbid: The Lords of Ire için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragmanda oyunun bazı atmosferleri, çeşitli şehir görüntüleri, 3D grafikler ve daha fazlası bizlere sunuluyor. Bu oyun, daha önce çıkış yapan izometrik bakış açısına sahip aksiyon oyunu Morbid: The Seven Acolytes'ın üç boyutlu devam projesi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu yıl içerisinde PC'ye geliyor
 
 
 
İlk oyunu piksel grafiklere sahip olarak karşımıza çıktığı ve devam oyununun 3D grafiklere sahip olarak bizlere sunulacağı yapım Morbid: The Lords of Ire, 2023 yılı içerisinde Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun içerisinde soulslike bir yapı benimsenecek ve zorlu düşmanlar karşımıza çıkacak.
 
Oyun içerisinde karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Karanlık ve tehlikelerle dolu bir dünyayı bizlere sunacak olan Morbid: The Lords of Ire'da bir kadın karakteri kontrol edecek, farklı farklı bölgelere adım atabilecek ve çeşitli türde silahları kullanabileceğiz.
 
Baltadan palaya birçok silahın bulunacağı oyun içerisinde farklı karakterler ile karşılaşabilecek ve onlarla çeşitli diyaloglara girebileceğiz.
 
Morbid: The Lords of Ire yeni fragman