Disney Speedstorm 18 Nisan'da erken erişim olarak geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Gameloft, yarış oyunu Disney Speedstorm'un 18 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. Erken Erişim sürecinin ardından tam sürümde oyun, oynaması ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
Erken erişim sürümünde geri bildirimler dikkate alınacak
 
 
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre erken erişim olarak çıkış yapacak olan Disney Speedstorm'a gelecek olan geri bildirimler önemsenecek ve buna göre oyun şekillenecek. Birçok Disney karakterinin yer aldığı yarış oyununda rakiplerin önüne geçmeye çalışacak ve yeni araçların kilidini açmaya başlayacağız.
 
Öte yandan Gameloft oyun yöneticisi Aska Suzuki bir basın açıklamasında oyun hakkında bir takım açıklamalarda bulundu ve şunları belirtti: "Oyuncular, Erken Erişim boyunca Disney Speedstorm'da yer alan yarış pistlerinde bize katılabilecek. Oyun içerisinde Disney ve Pixar içeriklerinden ilham alan ikonik yarışçılar yer alacak. Bu pistlerde oyuncular birbirleriyle mücadele içerisine girecek.
 
Disney Speedstorm ile sizlere sürekli gelişen bir yarış deneyimini sunmayı planlıyoruz. Topluluğumuzun geri bildirimlerini öğrenmek ve oyuncuların isteklerine karşılık vermek ilk amacımız olacak."
 
Erken erişim çıkış tarihi fragmanı