Diablo 4 için yarım saatlik bir oynanış videosu paylaşıldı

Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainmentt tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu oynanış videosu Çinli bir oyuncu tarafından internette paylaşıldı. Canlı yayın sırasında elde edilen bu görüntüler sayesinde oyunun temel yapısını, atmosferini ve daha fazlasını görebiliyoruz.
 
36 dakikalık oynanış videosu 
 
 
 
Yayınlanan bu oynanış görüntüleri 36 dakikalık bir süreyi kapsıyor. Uzun bir süreyi bizlere sunan bu görüntülerle beraber oyunun birçok noktasını görebiliyor ve aksiyon sahnelerine tanıklık edebiliyoruz. Video kalitesi çok iyi olmasa da uynanış görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
 
- 36 dakikalık video
 
Öte yandan oyunun açık beta test süreci başladı. Oyunu ön sipariş veren kullanıcılar açık beta testine erken erişim hakkı elde ediyor. Bu kapsamda 17-19 Mart tarihleri arasında bu serüvene katılabiliyor. Diğer taraftan 24-26 Mart tarihleri arasında ise beta tüm platformlarda geçerli olacak.
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak.