Suicide Squad: Kill the Justice League tek oyunculu modda bile internet gerektirecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios tarafından oyunculara sunulacak olan çevrimiçi odaklı süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanan oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördük. Oyuncular tarafından eleştirilerin odağında olan çıkmamış bu yapım tek oyunculu modda bile internet bağlantısı gerektirecek.
 
Oyunun resmi SSS kısmında birçok soru yanıt buluyor
 
 
 
26 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak olan süper kahraman odaklı aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için SSS (Sıkça sorulan sorular) bölümü yayınlandı. Bu bölümde oyuncuların merak ettiği birçok soru yanıt buldu.
 
Olumsuz eleştirilerin odağında yer alan yapımı ister tek istersek de iş birliği modunda oynayabileceğiz ancak SSS bölümüne göre tek oyunculu modda bile internet bağlantısına sahip olmamız gerekecek. Bu durum için herhangi bir neden belirtilmese de birçok kozmetik ürünün ve geliştirmenin yer aldığı bu oyun iş birliği (co-op) moduna göre geliştirilmiş olduğundan bu yola başvurulmuş olduğunu varsayabiliriz (Ek olarak korsan yapıyı engellemek için de bu durum geçerli).
 
Bir süredir geliştirilen Suicide Squad: Kill the Justice League için şu anda beklentiler bir hayli düşmüş durumda. 
 
Oyunun yayınlanan en son oynanış videosu