Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü için geçtiğimiz günlerde yeni oynanış videosu yayınlandı. Bu oynanış videosu içerisinde oyunun atmosferi, ana karakterimiz, ortamlar ve daha fazlası gösterildi. Şimdi ise bu oynanış videosunun haricinde yeni ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
2005 yılında çıkış yapan oyunun yeniden yapım sürümü geliyor
 
 
 
RE oyun motoru ile geliştirilen Resident Evil 4 remake birçok oyuncu tarafından merak ediliyor ve bekleniyor. Oyun içerisinde yer alan bazı efektler (yağmur efekti gibi) kullanıcılar tarafından beğenilmemiş olsa da oyunun daha karanlık bir yapıyı bizlere sunması hedefleniyor. 
 
Resident Evil 4 Remake, 2005 yılında çıkış yapan oyunun tamamen yeniden tasarlanmış hali olarak karşımıza çıkış yapacak. Oyunun hikayesi orijinal sürümü de aktarılacak ve temel yapı korunacak. 
 
Ray Tracing teknoloji desteğini bünyesinde barındıracak olan Resident Evil 4 remake, 24 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam üzerinden standart sürüm 563,47 TL'den, Deluxe sürüm ise 657,53 TL'den satışta.
 
Ekran görüntüleri
 
Yayınlanan ekran görüntüleri çok kaliteli değil ancak yine de bakmanızda fayda var.