Far Cry 7 için ilk Bilgiler Ortaya Çıktı! Çok Oyunculu Bir Proje de Geliyor!

Mehmet Tandoğan

 
 
Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Ubisoft şu anda iki ayrı Far Cry oyunu geliştiriyor. Geliştirdiği oyunlar arasında Far Cry 7 ve bağımsız bir çok oyunculu Far Cry yer alıyor. Far Cry 7'nin kod adı Project Blackbird olarak karşımıza çıkarken çok oyunculu proje ise Project Maverick olarak biliniyor.
 
Ubisoft'tan iki ayrı Far Cry oyunu geliyor
 
 
 
Far Cry serisinin yeni projeleri için bilgiler bununla sınırlı kalmıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Far Cry yapımcısı Dan Hay bu iki oyuna tek bir proje olarak başlamış. Daha sonra Blizzard firmasına geçişiyle beraber bu proje bölünmüş. Dan Hay'in ilk projeye başladığı dönemde Project Talisker olarak bilinen bu iki yapımın artık iki ayrı oyun olarak karşımıza çıkacağı belirtiliyor.
 
Öte yandan Far Cry 7'nin Alaska'da geçeceği bildiriliyor ve 2025 yılının sonbahar aylarında çıkış yapacağı söyleniyor. Ubisoft Montreal ekibinin yoğun katılımlarıyla geliştirilen Far Cry 7 oyunu içerisinde farklı oyun mekanikleri de yer alıyor. Bu oyun mekanikleri arasında yağma sandıkları, sırt çantası sistemi, sözleşmeler, kalıcı ölüm mekaniği ve daha fazlası bulunuyor.
 
Alaska'nın vahşi ve tehlikeli doğasında geçeceği belirtilen Far Cry 7 hakkında daha fazla bilgi yer almıyor. Insider Gaming tarafından yayınlanan bu bilgilerin öncesinde Ubisoft ile temasa geçildi. Bilgilerin doğruluğu sorulduğunda ise:“Söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz” cevabı verildi.
 
Peki sizin Far Cry 7 ve Far Cry'ın bağımsız çok oyunculu yapımlarından beklentiniz nedir? Yorumlarda belirtebilirsiniz.