RPG Yggdra Union: We'll Never Fight Alone, 6 Şubat'ta Erken Erişim Olarak PC'ye Geliyor

Umut Tandoğan

 
 
Sting, Yggdra Union: We'll Never Fight Alone'ı PC için Erken Erişimde Steam üzerinden 6 Şubat'ta dünya çapında İngilizce, Japonca, Korece ve Geleneksel Çince dil desteğiyle yayınlayacak.
 
Erken Erişim sürümü, yan içerik de dahil olmak üzere baştan sona oynanabilir. Tam sürüm, oyuncu geri bildirimlerine dayalı olarak büyük düzeltmeler ve iyileştirmeler içerecek. Sting, oyunun üç ila beş ay boyunca Erken Erişim'de kalacağını tahmin ediyor.
 
Yggdra Union: We'll Never Fight Alone, Game Boy Advance için ilk olarak 23 Mart 2006'da, ardından 24 Ocak 2008'de PSP için piyasaya sürüldü. iOS ve Android sürümleri 11 Nisan 2019'da, ardından 5 Mart 2020'de Switch yayınlandı. Game Boy Advance ve PSP sürümleri İngilizce olarak yayınlanırken, iOS, Android ve Switch sürümleri yalnızca Japoncadır.
 
Anavatanını yeniden ele geçirmek için Yggdra müttefiklerini toplar ve imparatorlukla yüzleşir. "Yggdra Union", üç unsur içeren bir taktiksel RPG'dir: oyuncuların saldırılar başlatmak için müttefikleriyle birlikte çalıştığı "Union Sistemi", ordu savaşları yoluyla heyecan verici "Çatışma" ve "Taktik Kartı".