Karanlık Atmosfere Sahip Trek to Yomi, Switch Konsollarına Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Flying Wild Hog, yandan kaydırmalı aksiyon macera oyunu Trek to Yomi'yi 30 Ocak'ta Switch için piyasaya süreceğini duyurdu. Trek to Yomi ilk olarak 5 Mayıs 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store ve Microsoft Store aracılığıyla) için yayınlandı.
 
Oyunda genç bir kılıç ustasını kontrol ediyoruz
 
 
 
Yandan görünümlü ve siyah beyaz bir renk paletine sahip aksiyon macera oyunu Trek to Yomi'de biz oyuncular olarak genç bir kılıç ustasını kontrol ediyoruz. Hiroki adlı bu kılıç ustası ile büyük bir maceraya atılıyoruz. Amacımız kasabımızı ve sevdiğimiz insanları tüm tehlikelere karşı korumak. 
 
Klasik samuray filmlerinden esinlenen bu yapımda çeşitli manzaralar karşımıza çıkıyor. Feodal Japonya ortamını bizlere aktarmaya çalışan Trek to Yomi'de karşımıza çıkan düşmanları kılıcımız ile alt etmeye çalışıyor ve ortalığı kan gölüne çevirebiliyoruz. Bunun yanı sıra karşımıza çıkan düşmanlara karşı kendimizi savunabiliyor, kılıcımızı savurabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
 
Trek to Yomi şu anda Steam üzerinden PC için 190,00 TL'den satışta.
 
Trek to Yomi Switch konsol çıkış duyurusu