WWE 2K23 Resmi Olarak Duyuruldu: Çıkış Tarihi Sızıntısı Doğru Çıktı

Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi sızdırılan WWE serisinin yeni oyunu 2K23 resmi olarak duyuruldu. Yayıncı 2K ve geliştirici Visual CONcepts tarafından oyunculara sunulacak yeni oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacak.
 
WWE 2K23 17 Mart tarihinde çıkış yapacak (çıkış tarihi sızıntısı doğru çıktı). 16 kez WWE Dünya Şampiyonu olan John Cena ise WWE Superstar'ı olarak 20. yıl dönümünü kutlamak adına oyunun her sürümünün kapağında yer alacak.
 
Oyunun kapağında John Cena yer alacak
 
 
 
Her sürümün kapağında yer alacak WWE Superstar'ı John Cena bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Kariyerimin hikayesini WWE 2K23 aracılığıyla sizlere anlatmak benim için büyük bir zevk. 2K, bu konsept ile WWE 2K serisini canlandırmak konusunda harika bir iş çıkardı. Ben de WWE 2K23'ün kapağında bulunmaktan onur duyuyorum." 
 
Öte yandan geliştirici ekip Visual Concepts'in başkanı Greg Thomas'ta çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Kapak Superstar'ımız John Cena gibi Visual Concepts ekibi de WWE 2K serisinin kalitesinin kalıcı olduğunu kanıtlamak için var gücüyle çalıştı. WWE 2K23 önceki oyunlardan ilham alıyor bunun yanı sıra içerisine daha fazlası dahil oluyor. Hayranların bu yeni oyuna nasıl tepki vereceğini görmek bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor."