Forspoken Yarın Çıkış Yapacak: Peki Sizin Bu Oyundan Beklentiniz Nedir?

Mehmet Tandoğan

 
 
Luminous Productions tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken, 24 Ocak'ta yani yarın çıkış yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz süreçte oyun için birçok fragman, oynanış videosu yayınlandı ve biz de bu yayınlanan detaylar - görüntüler sayesinde bilgi sahibi olduk. Yine bu süre zarfında oyunun kısa bir demosu sunuldu bunun yanı sıra eleştirilerin odak noktası olduğu PC sistem gereksinimleri açıklandı. 
 
Oyun hakkında oyuncular genel olarak ne düşünüyor? 
 
 
 
Bugüne kadar hem yayınlanan görüntüler kapsamında hem de oyunun demo sürümünü oynayan ve deneyimleyen oyuncular oynanışın pek zevk vermediğini bunun yanı sıra grafiklerin de pek dikkat çekici olmadığından bahsetti. Bunun yanı sıra açıklanan PC sistem gereksinimlerine göre optimizasyon sorunlarının olacağını ve oyunun ilk çıkışıyla beraber eleştiri yağmuruna tutulacağını belirten oyuncular ve topluluklar da mevcut. Belirtilen olumsuz yorumlar haricinde beklentiyi yüksek tutan oyuncu grupları da var. Bu gruplar da oyunun dövüş sisteminin, parkur elementlerinin ve düşman çeşitliliğinin gayet iyi olduğunu - olacağını belirtiyor.
 
Oyunun çıkışına çok az bir süre kala peki sizin bu oyundan beklentiniz nedir? Yayınlanmadan önce çeşitli eleştirilere maruz kalan Forspoken, Square Enix için ilaç niteliğinde olacak mı? (Geçtiğimiz günlerde Square Enix, Marvel's Avengers'ın desteğinin 30 Eylül'de sonlanacağını açıklamıştı).
 
Forspoken, 24 Ocak tarihinde (yarın) PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak.