The Callisto Protocol için Devasa Güncelleme Yayınlandı: 11 GB

Mehmet Tandoğan

 
 
Striking Distance Studios tarafından yakın zamanda oyunculara sunulan korku temalı hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu The Callisto Protocol için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme PC'de 11 GB boyutunda olup Yeni Oyun+ Modunu ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme oyuna çeşitli iyileştirmeleri getiriyor
 
 
 
The Callisto Protocol için son yayınlanan 11 GB'lık yama çeşitli oyun modlarını ve iyileştirmeleri getiriyor. Son yama Ray Tracing efektleri devre dışıyken oyuna performans konusunda iyileştirme sağlıyor. Bunun yanı sıra oyunu daha önce tamamlayan kullanıcılar yeni güncelleme ile Yeni Oyun+'a erişebilecek. Tüm silahlar ve yükseltmeler Yeni Oyun Plus moduna taşınacak.
 
Oyunda daha önceden mevcut olan engellerin üzerinden atlarken hasar alma sorunu bu güncelleme ile ortadan kaldırıldı. Ek olarak belirli yerlerde kamera açılarının bozulmasına neden olan ve Jacob'ın yere düşmesine sebep olan sorunlar düzeltildi. Bunun yanı sıra alt yazı ve ses kayma sorunları ortadan kaldırıldı. Son olarak birkaç yerde meydana gelen çökme hatası düzeltildi.
 
The Callisto Protocol, yeni bir hikayeyi bizlere aktarıyor ve üst düzey korku unsurlarını bünyesinde barındırıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan olan bu yapım temel olarak hayatta kalma korku deneyimini bizlere yaşatmaya çalışıyor.