Neil Druckmann: The Last of Us'ta Anlatılacak Daha Çok Hikaye Var

Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog tarafından geliştirilen aksiyon macera serisi The Last of Us'ın eş başkanı ve yaratıcısı Neil Druckmann seri hakkında çeşitli sorulara yanıt verdi. The Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda Druckmann'a The Last of Us Part III'ün gelip gelmeyeceği soruldu. Druckmann ise bu soru karşısında "Bu konuda şu veya bu olur demeyeceğim, bence anlatılacak daha çok hikaye var" ifadelerini kullandı. 
 
The Last of Us serisi satışları 37 Milyona ulaştı
 
 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu The Last of Us serisinin toplam satış rakamı açıklandı. Ekip, serinin Aralık 2022 itibarıyla dünya çapında 37 milyon adet sattığını duyurdu. 
 
Öte yandan The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu projesi şu anda geliştirilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir konsept sanat eseri paylaşıldı. Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann bu konsept sanatın paylaşımının ardından şunları söyledi: 
 
"The Last of Us'ın Haziran ayındaki 10. yıl dönümünü dört gözle bekliyoruz. Bu serinin geleceği hakkında sizinle daha fazlası bilgiyi paylaşacak olacağımız için çok heyecanlıyız. Bu süreç boyunca size bazı sürprizlerimiz olacak. Yılın ilerleyen dönemlerinde The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için daha fazla ayrıntı sunacağız." 
 
The Last of Us dizisi yakında geliyor 
 
 
 
Bir süredir yapım aşamasında olan The Last of Us dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstleniyor. Dizi, ilk oyundaki olayları kapsayacak.

15 Ocak tarihinde yayınlanacak olan dizinin ilk sezonu, birinci oyuna dayanacak ve 9 bölümden oluşacak. Bölümler diğer dizilerde olduğu gibi her hafta hayranlara sunulacak.