Dead Space Remake için 18 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2008 yılında çıkış yapan bilim kurgu temalı korku aksiyon nişancı oyunu Dead Space'in yeniden yapım (remake) sürümü için yeni bir video yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan 18 dakikalık bu video, remake sürümünden oynanış görüntülerini içeriyor.
 
Remake sürüm 2023'ün başlarında geliyor
 
 
Bilim kurgu temalı hayatta kalma korku klasiği Dead Space, yeniden yapım sürüm ile beraber bizlere daha derin ve sürükleyici bir deneyim sunmaya çalışacak. Oyun tüm bu derinliği bizlere yaşatmak için baştan aşağı yeniden düzenlenmiş haliyle geri dönecek. Bu sürüm, orijinal oyunun ana yapısını koruyacak.
 
Remake sürüm içerisinde görsel derinlik, atmosfere uyumlu sesler ve oynanış geliştirmeleri yer alacak. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca bu sürüm Frostbite motorunu kullanıyor.
 
Dead Space, 27 Ocak 2023'te 999,99 TL karşılığında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. Üç benzersiz suit ve iki suit tasarımı içeren bir Digital Deluxe Edition da 1.199,99 TL'den mevcut olacak.  
 
- Steam sayfası
 
Dead Space Remake, 18 dakikalık oynanış videosu