The Game Awards Önceki Etkinliklere Göre Daha Kısa Sürecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Her yıl Aralık ayında düzenlenen oyun ödül töreni The Game Awards, her zamanki gibi sektörün en önemli isimlerinden biri olan Geoff Keighley tarafından sunulacak. 8 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek olan bu etkinlik için Keighley, izleyicilerden gelen geri bildirimler ışığında yaklaşan gösterinin daha kısa olacağını söyledi.
 
Keighley, The Game Awards için çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
Keighley önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bu yılki oyun ödülleri etkinliği için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Bu yıl yaptığımız farklı bir şey var. O da gösteriyi biraz daha kısa tutmak. Provalarımız bitene kadar resmi olarak bir şey söylemeyeceğim. Ancak bu yıl çok daha kısa bir etkinlik olacağını düşünüyoruz." 
 
Keighley şöyle devam etti: "Ayrıca önceki etkinliklere göre bu yıl daha az büyük oyun yer alacak. Etkinliğin süresini önemli ölçüde kısa tutmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla göstereceğimiz oyunlar da bu kısıtlı olacak." 
 
Etkinlikte Tekken 8'in yer alacağı doğrulandı. Bunun dışında Crash Bandicoot Wumpa League duyurulabilir. Gösteride olmayacak oyunlardan biri Mortal Kombat geliştiricisi NetherRealm'in yeni oyunu.