The Witcher 3 - Yeni Nesil Güncelleme Karşılaştırması

Mehmet Tandoğan

 
 
Youtube içerik üreticileri ElAnalistaDeBits ve Cycu1, açık dünya aksiyon rol yapma macera oyunu The Witcher 3'ün yeni nesil güncellemesi ile orijinal sürümü karşılaştırdı. Aradaki farkın karşılaştırıldığı bu yeni videolarda ne gibi değişikliklerin olduğu bizlere sunuluyor. The Witcher 3 için bu yeni nesil güncellemesi PC platformu ile Xbox Series ve PlayStation 5 konsollarına gelecek. Ücretsiz bir yama olacak.
 
Yeni nesil güncelleme birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor
 
 
 
The Witcher 3 için yayınlanacak olan yeni nesil güncellemesi, orijinal sürüme göre birçok değişikliği bünyesinde barındıracak. Hem grafik - görsel, teknik geliştirme hem de performans açısından üst düzey bir iş sunmaya çalışan bu güncelleme oyunculara yeni bir görev dizisini de aktaracak.
 
Yeni nesil güncelleme içerisinde 4K dokular - modeller, ışın izleme, geliştirilmiş oyun sistemleri, yeni kamera açısı, 60 FPS modu, daha hızlı yükleme süreleri, bulut kayıt özelliği, fotoğraf modu ve popüler Netflix serisine dayanan yeni içerikler yer alacak. Bunlar dışında hem NVIDIA DLSS 2 teknolojisini hem de AMD FSR 2.0 teknolojisini destekleyecek.
 
Yeni nesil güncelleme 14 Aralık'ta geliyor. 
 
İşte karşılaştırma videoları