Rol Yapma Oyunu The Outbound Ghost PlayStation Konsollarına Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 21 Eylül'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürülen parti tabanlı rol yapma oyunu The Outbound Ghost, PlayStation konsollarına geliyor. Yayıncı Digerati ve geliştirici Conradical Games tarafından konsol oyuncularına sunulacak olan bu yapım, 30 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
The Outbound Ghost, Xbox ve Switch konsollarına da geliyor
 
 
 
30 Kasım'da PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapmasının ardından The Outbound Ghost, Switch konsollarında 1 Aralık'ta yayınlanacak. Kısa bir süre sonra da Xbox Series ve Xbox One konsollarına gelecek. Xbox konsollarına hangi tarihte geleceği belli değil.
 
Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 fiyatı sınırlı bir süre için yüzde 20 indirimli olacak. İndirim kapsamında 24,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.
 
The Outbound Ghost'un ayrıca Merge Games tarafından PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için fiziksel sürümleri yayınlanacak. Fiziksel sürümlerin ön siparişleri şu anda mevcut ve 2 Aralık'ta 29,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek.
 
The Outbound Ghost, hayaletlere yaşam sonrası hayata geçmeleri için yardımcı olduğun bir macera rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.