Need for Speed Unbound için Oynanış Videosu Yayınlandı

Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Criterion Games, Meetups ve Side Bets dahil Speed ??Race etkinliklerine ilk bakışı sergileyen Need for Speed ??Unbound için yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Video açıklamasında "Zamana karşı yarışın, polisleri zekanızla alt edin ve Lakeshore'ın en büyük sokak yarışı mücadelesi olan The Grand'a ulaşmak için haftalık elemelere katılın" yazıyor. "Garajınızı özel oyuncaklarla doldurun. Tarzınız ile dünyanın her köşesinde yankılanan canlı bir küresel müzikle sokakları aydınlatın."
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:

Güncel sokak sanatı unsurlarını Need for Speed™ tarihinin en gerçekçi görünen arabalarıyla bir araya getiren yepyeni eşsiz görsel tarz ile graffiti Need for Speed™ Unbound'da canlanıyor. Baş döndüren bir ani hız veren yeni takviye taktiği Burst Nitrous dahil olmak üzere sürüş becerilerinizi ifade etmek için yüksek enerjili görsellerden ve ses efektlerinden oluşan yepyeni araçlara erişin.

Bir Buluşmaya gidin ve dünyanın en önde gelen bazı modacılarından özel ekipmanlar dahil olmak üzere seçebileceğiniz yüzlerce kozmetik öğesiyle eşsiz tarzınızı sergileyin. Bu görünüşü sürüşünüze de yansıtarak en efsanevi özel aracınız için eşsiz kaplamalar ve kesitlerle arabalarınızı dönüştürün. Birinci olduğunuzda kendi zafer pozlarınızla rakiplerinize hava atmayı unutmayın.
 
Oynanış Videosu