Splinter Cell'in Remake Sürümü Orijinaline Göre Daha Kolay Olacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Tom Clancy's Splinter Cell, Prince of Persia, Assassin's Creed ve daha fazlasıyla tanınan oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft, geçtiğimiz süreçte Splinter Cell'in 20. yıl dönümünü kutladı. Yıl dönümünü kutlamak için bir video yayınlandı ve burada remake sürüm hakkında birçok konsept çizim paylaşıldı. Henüz erken geliştirme aşamasında olan bu sürüm için ekstra yeni bilgiler de hayranlara sunuldu.
 
Splinter Cell remake'i herhangi bir düşmanı öldürmeden bitirebileceğiz
 
 
 
Yaratıcı yönetmen Chris Auty, Tom Clancy's Splinter Cell'in remake sürümü hakkında çeşitli ayrıntılar paylaştı. Bu kapsamda tüm oyunu herhangi bir düşmanı öldürmeden oynanabilir olmasını sağlamak istediğinden bahsetti. 
 
Auty ek olarak şunları söyledi: "Splinter Cell gizlilik temelli bir oyun. Gizlenme konusunda üst düzey bir iş çıkarmamız gerek. Burada oyuncuların gizlenme konusunda usta olma duygusunu hissetmeleri lazım. Biz de Remake ile bunu bir adım daha taşımak istiyoruz. Tüm oyunu baştan sona kadar tek bir öldürme yapmadan oynanabilir durumda sizlere sunma niyetindeyiz."
 
Öte yandan Auty, remake sürümde oyunculara daha fazla fırsat verileceğini, orijinaline göre daha katı bir kurallar silsilesinin olmayacağını ve bazı durumlarda oyuncuların elinden tutulacağını belirtti.