The Witcher 3'ün Yeni Nesil Sürümü Aralık'ta Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Polonya merkezli oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümü nihayet yakında geliyor. 
 
Bir süredir geliştirilen ve daha önce ertelemeye maruz kalan bu yeni nesil konsol sürümü 14 Aralık'ta oyun severlerle buluşuyor. PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarının yanı sıra PC için de çıkış yapacak olan The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın yeni nesil sürümü daha önceden oyuna sahip olan (daha önce PlayStation 4, Xbox One ve PC'den satın alan) kullanıcılara ücretsiz yükseltme şeklinde sunulacak.
 
The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümü birçok geliştirmeyi içerecek 
 
 
 
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın yeni nesil sürümü daha önce duyurulduğu gibi ışın izleme ve daha hızlı yükleme süreleri dahil olmak üzere çeşitli görsel ve teknik iyileştirmeleri içerecek.
 
Temel oyunun haricinde tüm genişletme paketlerini (Hearts of Stone ve Blood and Wine) ve ekstra içerikleri bünyesinde barındıracak. Ayrıca yeni nesil sürüm ek olarak popüler Netflix serisine dayanan yeni bir içeriği de oyunculara sunacak.
 
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition'ın yeni nesil sürümü PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC'de dijital olarak satın alınabilecek. Oyunun fiziksel sürümlerinin de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Fiziksel sürüm tarihi daha sonra duyurulacak.