Ubisoft, İki Yeni Assassin’s Creed Oyununu Duyurdu: Kod Adları RED ve HEXE

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın ardından Assassin's Creed serisinin sonraki iki ana oyunu olan Assassin's Creed Codename RED ve Assassin's Creed Codename HEXE'yi duyurdu. Kod adları oyunlar içici geçici isimler ve bu isimler daha sonra değiştirilecek.
 
 
 
Assassin's Creed Codename RED'in serinin açık dünya rol yapma tasarımına başka bir boyut kazandıracağı belirtiliyor. Codename RED oyuncuları Feodal Japonya'ya götürecek. Oyun, Assassin's Creed Odyssey ve Assassin's Creed Syndicate geliştiricisi Ubisoft Quebec'te yaratıcı yönetmen Jonathan Dumont ile geliştiriliyor. 
 
 
 
Assassin's Creed deneyiminin çok farklı bir türü olarak tanımlanan Assassin's Creed Codename HEXE ise yaratıcı yönetmen Clint Hocking ile birlikte Ubisoft Montreal'de geliştiriliyor. 
 
Her iki oyun da Assassin's Creed Codename INFINITY'nin bir parçası olacak. Assassin's Creed Codename INFINITY oyuncuları eski ve yeni Assassin's Creed oyunlarının başka bir boyutunu temsil edecek ve birbirine bağlayacak. INFINITY ayrıca bağımsız bir yapıda sunulacak olan çok oyunculu bir projeyi de içerecek.
 
Duyuru fragmanları