Marvel’s Midnight Suns Bekleyenlere Kötü Haber: Ertelendi

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, Marvel's Midnight Suns'ı daha önce planlanan 7 Ekim çıkış tarihinden bu mali yılın sonlarına (31 Mart 2023'te sona erecek) erteledi. Tam tarih ileri bir tarihte açıklanacak. Oyun ilk olarak PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye çıkış yapacak daha sonra PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına gelecek.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi:
 
"Marvel's Midnight Suns'ın çıkış tarihi ile ilgili paylaşacak önemli bir haberimiz var. Ekip içerisinde tartıştıktan sonra oyun için bir erteleme kararı aldık. Hayranlarımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak ek sürenin gerekli olduğuna karar verdik. Bu kapsamda oyunu 7 Ekim'den bu mali yılın ilerleyen tarihlerine erteledik. Oyun ilk olarak PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye çıkış yapacak daha sonra PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına gelecek.
 
Hayranların Marvel's Midnight Suns'ı oynamayı sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz ve bu fazladan zamanı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Marvel's Midnight Suns şimdiye kadar yaptığımız en büyük oyun ve oyunculara bize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. "