Şimdiye Kadarki En Büyük Call of Duty League Etkinliği "2022 Hafta Sonu Şampiyonası" Başlıyor!

Mehmet Tandoğan

 
 
Bugüne kadarki en rekabetçi sezonlardan birinin ardından takımlar, bugüne kadarki en büyük Call of Duty Ligi (CDL) etkinliğinde birincilik için savaşmaya hazırlar. 7 Ağustos'a kadar gerçekleşecek 2022 Şampiyonası en yetenekli takımlar ve lig takipçileri için büyük heyecan uyandırıyor. Son karşılaşmalardan önce CDL, bu sezonun en iyi sekiz takımının da etkinliğin zirvesinde yer aldığını ve birincilik için çekişmenin doruklarda olduğunu paylaştı.
 
Oyuncular, en iyi iki All-Star takımlarını oluşturmak için oylama yaptılar. Oylama sonucunda en iyi iki SMG ve en iyi iki AR oyuncusunu ilk takımda, üçüncü ve dördüncü en yüksek oyu olan SMG ve AR oyuncuları ise İkinci Takıma yer alacak. Oylama sonucunda belirlenen takımlar 4 Ağustos günü maçlardan önce açılanacak. Oyuncular ayrıca sezonun en değerli oyuncusu ve yılın çaylağı için de oylama yaptılar ve bu isimler de 5 Ağustos Cuma günü maçlardan önce açıklanacak.
 
Sekiz All-Star oyuncusunun her biri 5 bin dolar ödül ve All-Star hatırası olan özel ceketi alacak. Yılın en değerli oyuncusu ve yılın çaylağı oyuncular ise 5 bin dolar para ödülü ve özel kupanın sahibi olacaklar.
 
Hafta sonu şampiyonasının etkinlik programını aşağıdaki linkten bulabilir ve tüm maçları ve özel etkinlikleri Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.
 
https://callofdutyleague.com/en-us/championship?tab=schedule
https://www.youtube.com/CODLeague
 
Hayranlar ayrıca maçlar için bilet aldıklarında ya da etkinlikleri canlı izlerken Modern Warfare II oyununun Açık Beta erken erişimi gibi özel hediyeler kazanabilirler. Hafta sonu şampiyonasına ve ödüllere dahil detaylı bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
- LINK
 
basın bülteni