Call of Duty Black Ops 5'in Konsept Tasarımının Sızdırıldığı Bildirildi

Mehmet Tandoğan

 
 
Call of Duty Warzone Mobile oyun dosyalarında yapılan veri madenciliği girişimi, Call of Duty serisini hakkında birçok bilginin açığa çıkmasını sağladı. Bu kapsamda geçtiğimiz saatlerde Call of Duty: Modern Warfare II'nin bazı harita görüntüleri sızdırıldı. Modern Warfare II'nin çeşitli haritalarının ortaya çıkmasıyla beraber bir dizi konsept sanatı da ortaya çıktı.
 
Konsept sanatı sızıntısının Treyarch Corporation tarafından geliştirilen Call of Duty Black Ops 5 (2024) oyunundan olduğu bildiriliyor. Twitter kullanıcısı RealiityUK tarafından sızdırılan bu konsept görüntüsünün arka planında yoğun bir savaş sahnesi betimleniyor. Birçok patlamanın da da yer aldığı bu görüntüde F117 Nighthawk adlı gizli savaş uçağı da yer alıyor. Night Hawk uçağının yer almasıyla beraber ise Körfez Savaşı temasını yansıtacağı bildiriliyor.
 
RealiityUK ayrıca 'Pillage' adına sahip bir başka konsept çizimi daha yayınladı. Yükleme ekranına ait olduğu belirtilen bu görsel, bir askerin harap olmuş bir binaya girişini gösteriyor.
 
İki konsept çizimi de aşağıdan görebilirsiniz: