Söylenti: Ubisoft Önümüzdeki Ay Skull & Bones Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft'un uzun zamandır beklenen açık dünya korsan temalı oyunu Skull & Bones hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı. Yeni bir söylentiye göre Ubisoft, oyunun çıkış tarihini önümüzdeki ay resmi olarak duyuracak.
 
Try Hard Guides sitesi Ubisoft'un 4 Temmuz'dan itibaren hafta içinde oyun hakkında yeni bilgilerin açıklanacağını belirtiyor. Bunun yanı sıra bir çıkış tarihi ve oyunun içeriği hakkında daha fazla ayrıntının sunulacağını bildiriyor.
 
Geldiğimiz noktada Skull & Bones, Güney Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından PC için derecelendirildi. Bu da geliştirmenin sonuna ulaşıldığını ve yakında çıkış yapacağının bir göstergesi olarak nitelendiriliyor.
 
Öte yandan Mayıs ayında Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet, Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones oyunlarının Ekim 2022 - Mart 2023 tarihleri arasında çıkış yapacağını açıkladı. 
 
Skull & Bones ilk olarak E3 2017'de duyuruldu ve birçok kez ertelendi. Skull & Bones, oyuncuların açık denizlere yelken açacağı, Hint Okyanusu'nun egzotik bölgelerinde gezeceği, Korsanlığın Altın Çağı'nı deneyimleyeceği bir çevrimiçi açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkacak.