Overwatch 2'nin Ganimet Kutularına Sahip Olmayacağı Bildirildi

Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, Overwatch 2'nin ganimet kutularına sahip olmayacağını, bunun yerine premium (ücretli) savaş biletine ve bir oyun içi mağazaya sahip olacağını açıkladı.
 
Baş kahraman tasarımcı Geoff Goodman konu hakkında şunları söyledi: "Overwatch 2'de ganimet kutuları yer almayacak. Oyuncular bu sayede yeni içeriklere ulaşma konusunda daha fazla kontrole sahip olacak. Oyuncular mağaza ve savaş bileti sayesinde yeni görünümlerin, silah kaplamalarının ve çeşitli içeriklerin kilidini açabilecek. 
 
Overwatch ve Overwatch 2'den kazanılan her bir içeriğe, çapraz ilerleme desteği sayesinde PC ve konsollardan da ulaşılabilecek."
 
Ganimet kutuları sayesinde oyuncular rastgele ödüllerin kilidini açabiliyordu. Ancak ödüllere erişme konusunda oyuncular tam bir kontrole sahip olmuyordu. İstediği ödüle ulaşmak için şans faktörünün yanında olması gerekiyordu.
 
Overwatch 2 Blizzard Entertainment'ın beğenilen takım tabanlı oyununun dünyanın dört bir yanında geçecek devam oyunudur. Orijinal oyunun savaşla yoğrulmuş temellerinin üstüne oturan Overwatch 2, oyuncuların elde ettiği her şeyi yepyeni bir rekabet ve takım oyunu çağına aktarıyor.
 
PvP modlarında diğer oyunculara karşı mücadele edecek, Overwatch evrenini yepyeni bir bakış açısı olan tamamen iş birliğine dayalı şekilde keşfedeceksiniz Dünyanın kahramanları güçlerini birleştirecek, seviye atlayacak ve gezegenin dört bir yanını saran tehditlere karşı birlikte mücadele edecekler.