Starfield'ın Ana Hikayesi Yaklaşık 30 ila 40 Saat Sürecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Bethesda Game Studios içerisinde yer alan Baş Yapımcı Todd Howard IGN ile yaptığı bir röportajda, Starfield'ın ana hikayesinin tamamlanmasının yaklaşık 30 ila 40 saat süreceğini açıkladı.
 
Howard ek olarak şunları söyledi: "Starfield, önceki oyunlarımızdan biraz daha uzun sürecek ve bu süreyi biraz daha arttırabiliriz. Oyunda sizlere geniş çaplı ve çokça görev sunacağız. Görev sayısı önceki oyunlarımızdan yüzde 20 daha fazla olabilir.  Oyunun ne kadar sürede tamamlanacağı konusuna gelirsek yaklaşık 30 ila 40 saat diyebilirim."
 
Howard ayrıca oyunun modlanması hakkında da bilgi verdi ve Starfield'ın mod konusunda destekleneceğini belirtti. Mod konusu için Howard ek olarak şunları söyledi: "Oyuncular oyunlarımızı gerçekten çok uzun süredir oynuyor. Hala Skyrim'e mod yapılmaya devam ediliyor. 10 yıldır Skyrim mod topluluğu tarafından destekleniyor.
 
Mod topluluğunu seviyoruz. Geniş çaplı bir yapıya sahip Starfield için de çok fazla sayıda mod yapılabilir ve oyunculara ekstra içerikler sunulabilir."
 
Starfield, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca ilk gün Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.