Lightyear Frontier 2023 Baharında Çıkış Yapacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Amplifier Game Invest ve geliştirici FRAME BREAK, açık dünya çiftçilik macera oyunu Lightyear Frontier'in 2023 baharında Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de mevcut olacak.
 
FRAME BREAK CEO'su Joakim Hedstrom oyun hakkında şunları söyledi: "Lightyear Frontier için nişancı ve hayatta kalma oyunlarından ilham aldık. Bu oyunların en iyi yönlerini alarak kendimize göre şekillendirdik. Lightyear Frontier ile huzurlu bir deneyimi sizlere sunmak istiyoruz. Çiftçilik türüne yeni bir bakış olduğunu düşündüğümüz bu yapımı paylaşmaktan heyecan duyuyoruz."

Amplifier Game Invest yayın yönetmeni Denis Ferrier ise oyun hakkında şunları belirtti: "FRAME BREAK'ın Lightyear Frontier için sahip olduğu vizyon benzersiz. Bu oyun ile çiftçilik macerasını yeni ve yıldızlararası bir serüvene ulaştıracak. Bu projeyi desteklemekten heyecan duyuyoruz. Lightyear Froniter hakkında daha da heyecan verici haberleri Ağustos ayındaki Gamescom'da paylaşayacağız.”
 
Lightyear Frontier, işçilik ve kaynak yönetimini temel alan açık dünya bir çiftçilik-keşif oyunu. Çevrimiçi co-op özelliği ile 1-4 oyuncuya kadar oynayabilir, yabancı bitkileri keşfedebilir ve büyütebilirsiniz. Aynı zamanda vahşi hayvanları evcilleştirebilir ve evinizi dilediğiniz yere yapabilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1677110/Lightyear_Frontier/
 
Fragman videosu