Hogwarts Legacy'nin Yeni Nesil Özelliklerini Detaylandıran Fragman Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, Hogwarts Legacy için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman PlayStation 5 sürümünün yeni nesil deneyimini öne çıkarıyor. 
 
Avalanche Software topluluk yöneticisi Chandler Wood, PlayStation Blog üzerindeki bir gönderide, oyunun DualSense kablosuz kontrolörü, uyarlanabilir tetikleyicileri, dokunsal geri bildirimi, yanıp sönen ışıkları ve Tempest 3D AudioTech gibi PlayStation 5'e özgü özellikleri destekleyeceğini açıkladı. Wood ayrıca oyunun Fidelity ve Performans grafik modlarının da bulunacağını doğruladı. 
 
PlayStation 5'in DualSense kablosuz kontrol cihazı, Hogwarts Legacy'de asanızın bir uzantısı haline gelecek. 
 
Hogwarts Legacy PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Bununla beraber, uyarlanabilir tetikleyiciler ve dokunsal geri bildirimi de destekleyecek. Ayrıca size benzersiz bir kişiselleştirme sunmak için DualSense kontrol cihazının ışığı da öncülük edecek. DualSense ışıkları seçiminize göre yanıp sönecek: Ravenclaw için mavi ve bronz, Gryffindor için kırmızı ve altın, Slytherin için yeşil ve gümüş ve Hufflepuff için sarı ve siyah.
 
Fragman videosu