Norman Reedus: Death Stranding'in Yeni Oyunu Geliştirilme Aşamasında

Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon macera gizem oyunu Death Stranding'te ana karakter olarak yer alan Samuel “Sam” Porter Bridges (Gerçek adıyla Norman Reedus), ikinci oyunun yolda olduğunu söyledi. Leo Edit ile 17 Mayıs'ta yapılan bir röportajda Reedus, Death Stranding hakkında çeşitli açıklamalar yaptı ve oyunun ikincisinin geliştirilme aşamasında olduğunu belirtti.
 
Röportajdan bazı kesitler ise şunlar:
 
- The Walking Dead'in son sezonu çıktı. Ardından spinoff ve video oyunu derken şimdi ise Death Stranding'in devam oyunu için mi adım attınız?

- Reedus: Evet, oyunun ikincisine daha yeni başladık.

- Oyun sektörüne atılımın nasıl gerçekleşti?

- Reedus: Bana ilk film teklifini veren Guillermo Del Toro beni aradı. Hideo Kojima adında bir adam seni arayacak. Sadece evet de dedi. Ben de ne demek istiyorsun dedim. Kurcalamayı bırak, sadece gelen teklife evet de dedi.
 
Daha sonra kendimi San Diego'da buldum. Hideo, büyük bir grup insanla geldi ve bana hangi oyun üzerinde çalıştığını gösterdi. Silent Hill diye bir oyun gösterdi. Gösterdiği şey beni çok etkilemişti. Ben de evet, hadi bunu yapalım dedim. "
 
Death Stranding şu anda PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. Death Stranding Director's Cut sürümü ise PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.