Kerbal Space Program 2, 2023'ün Başlarına Ertelendi

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Intercept Games, Kerbal Space Program 2'yi önceden planlanan 2022 çıkış yılından 2023'ün başlarına erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında yaratıcı yönetmen şunları söyledi: "Merhaba ben Nate Simpson, Kerbal Space Program 2'nin yaratıcı yönetmeniyim. Bu günlerde forumlarda, insanların yeni gelişmeler ve ekran görüntüleri görmek için ne kadar heyecanlandığını gördüm. Ancak tüm bunların yanında büyük bir endişe var: Bu oyun gerçekten ne zaman çıkacak? Sonunda bu soruya cevap verebiliyorum. Kerbal Space Program 2, 2023'ün başlarında PC'ye ve ondan sonra konsollara çıkış yapacak.
 
Muazzam bir oyunu sizlere sunmayı planlıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tutkulu ve yetenekli insanlardan oluşan bir ekip oluşturduk. Aynı zamanda kendimize çok yüksek bir kalite çıtası da koyduk.

Oyunun tüm platformlarda üstün performans vermesini istiyoruz. Grafikler eşsiz ve evreni keşfetmek ilgi çekici olmalı.
 
Biraz fazladan zamana ihtiyaç duymak gerçekten kaliteli bir şeylerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Yanımızda sizin gibi kaliteli bir şeyler oluşturmanın öneminin farkında olan bir topluluk var. Buna sahip olmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam. 
 
Bize inandığınız için çok teşekkür ederiz ve yakında sizinle uçmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Kerbal Space Program 2, Haziran 2011'de çıkış yapan uzay-uçuş simülasyonu Kerbal Space Program'ın devam oyunu.

Oyuncular Kerbal Space Program 2'deki heyecan verici yeni parçalar, çarpıcı görseller, koloni binası, yıldızlararası seyahat, çok oyunculu mod ve daha fazlası ile yeni nesil uzay araştırması deneyimi yaşayacak.
 
Fragman videosu