PlayStation Plus Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel 1 Şubat'tan itibaren ücretsiz olacak Şubat 2022 oyunlarını duyurdu.
 
PlayStation 5
 
- Planet Coaster: Console Edition: Hayallerindeki eğlence treni parkını oluştururken ve benzersiz ayrıntılara sahip, gerçekten yaşayan bir dünyayı yönetirken kalabalıkları şaşırt ve eğlendir.

Beceri seviyen ne olursa olsun fikirlerine hayat ver. Eğlence trenleri, tesisler ve ortamlar dahil olmak üzere 700'den fazla önceden yapılmış nesneyi hızla yerleştirmek için Planlardan faydalan; her parçasına kadar ayrıntılı bir inşaat ile sıfırdan inşa et veya arazi değiştirme araçlarıyla doğrudan zemini dönüştür.
 
PlayStation 4
 
- EA Sports UFC 4 (Electronic Arts): EA SPORTS UFC 4'te olduğunuz dövüşçü dövüş tarzınız, başarılarınız ve kişiliğiniz ile şekillenir. Tüm modları kapsayan birleştirilmiş bir ilerleme sistemiyle karakterinizi geliştirin ve özelleştirin.

Yeni Kariyer Modunda bilinmeyen amatör bir oyuncudan UFC yıldızına dönüşün. İki yepyeni ortam olan The Kumite ve The Backyard'da dövüş sporlarının kökenlerini keşfedin veya tartışmasız şampiyon olmak için yeni Blitz Savaşları ya da Çevrimiçi Dünya Şampiyonalarında dünyaya meydan okuyun.
 
- Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure (2K): Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure'da kafataslarını parçala, ejderhaları yen ve golemlerle kapış. Fantastik elementler, eğlence ve büyülü ganimetlerle dolu bu hikâyeyle 2013 yılında çıkmış, herkesçe sevilen bu deneyimi yaşa!