Dying Light 2 Çıkışından itibaren En az 5 Yıl Kadar Desteklenecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Techland, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide, Dying Light 2 Stay Human'ı çıkışından itibaren en az 5 yıl kadar destekleyeceğini belirtti. Çıkış sonrası aralıklı olarak yeni içeriklerin paylaşılacağını ve oyuna dahil edileceğini bildirdi. Geliştiricinin oyunun çıkışından sonra yayınlamayı planladığı içerikler arasında yeni hikayeler, mekanlar, oyun içi etkinlikler ve daha fazlasını yer alacak.
 
Techland, paylaştığı gönderide şunları belirtti:  "Yeni hikayeler, mekanlar, oyun içi etkinlikler ve sevdiğiniz tüm eğlenceli şeylerle Dying Light 2 Stay Human'ın dünyasını çıkışından sonra en az 5 yıl genişletmeyi garanti ediyoruz."
 
 
 
Geliştirici kısa süre önce ana hikayenin tamamlanmasının yaklaşık 20 saat süreceğini, ana hikayenin ve tüm yan görevlerin ise yaklaşık 80 saat süreceğini açıkladı. Ayrıca oyunun yüzde 100'ünü tamamlamak için ise 500 saat süreceğini bildirdi. Bu süre, tüm ana ve yan görevleri, seçimleri ve sonları, haritadaki her yeri, her diyaloğu ve her koleksiyon öğesini bulmayı içeriyor.