Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu Forever Skies Duyuruldu

Mehmet Tandoğan

 
 
Merkezi Wroclaw, Polonya'da bulunan ve daha önce Dying Light serisi, Outriders ve daha fazlası üzerinde çalışmış olan kişilerin bulunduğu yeni bir stüdyo olan Far From Home, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için bir aksiyon hayatta kalma oyunu olan Forever Skies'ı duyurdu. Oyun, ilk olarak 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de piyasaya sürülecek.
 
Erken Erişim sürümü, keşfedilmeye hazır geniş bir dünyada oynanacak çok sayıda mekanik ve aktivite içerecek. Dört oyunculu co-op mod da dahil olmak üzere birçok özellik erken erişim sürümünde yer almayacak. Ancak bunlar mümkün olduğunca çabuk oyuna dahil edilecek. Erken Erişim sürümü şu anda yaklaşık 30 saat bir deneyim sunacak.
 
Forever Skies'da yüksek teknolojili bir zeplin inşa edecek ve özelleştirebileceksiniz. Dünyanın üzerinde uçarken eviniz, atölyeniz, laboratuvarınız ve daha fazlasına sahip olabileceksiniz. Bunun yanı sıra medeniyetimizin kalıntılarına erişecek ve gizemli keşiflere doğru yönleneceksiniz. Zeplininizi geliştirmek için kaynakları çıkarın ve toplayın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1641960/Forever_Skies/
 
Fragman videosu