Castlevania: Grimoire of Souls, Yeni Güncelleme ve Hikayeyle Yeni Yılı Karşılıyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V., Castlevania: Grimoire of Souls'un Ekim ayındaki Cadılar Bayramı temasının ardından bugün ikinci büyük güncellemesi olan Winter Holiday'i aldığını duyurdu. Bu kış güncellemesi, 200'den fazla premium oyundan oluşan büyüyen bir koleksiyona sınırsız erişim sunan Apple'ın popüler oyun abonelik hizmeti Apple Arcade aracılığıyla ücretsiz olarak geliyor.
 
Apple Arcade Store Sayfası: LINK
 
Güncellemeyle oyuna iki yeni büyü kitabı (Grimoire) ekleniyor ve oyunculara çok eğlenecekleri yepyeni bir hikâye sunuluyor.

Büyü kitaplarının kaosu daha güçlenirken birbirinden tehlikeli canavarlar yeniden ortaya çıktı. Alucard, yeni müttefiki ve dostları için yeni bir Grimoire çağı başlıyor! Artık yetişkin bir genç kadın olan Maria ve Alucard, Shanoa ve Albus ile tekrar bir araya gelerek aralarındaki zamansız bağı daha da güçlendirecekler. Bu arada karşılarına eski bir Organization üyesi olan Hermina ve karanlığa yenik düşen Soma Cruz çıkacak. Kaderin rehberliğinde, Vital Souls'un hikayesi daha da karanlık bir hal alıyor.

Oyuncular yeni Grimoire of Souls hikayesinde ilerledikçe hem Maria Renard hem de Albus, Alter Arts'a eklenecek!

Ekim ayındaki Cadılar Bayramı’nın ardından Grimoire of Souls'a şimdi de 'Winter Holiday' Sezon Düzeni eklendi. Kış Tatili, oyunculara mücadele etmeleri için yepyeni kış temalı seviyeler vadediyor. Önceki güncellemede olduğu gibi, Kış Tatili de bu dönemle sınırlı değil ve kalıcı olarak oyuna eklenmiş durumda. Kış Tatili temalı paralarla çok özel kostümler, silahlar ve zırhlar da sizi bekliyor!

Son olarak, bu güncelleme 17 Aralık 2021'den 15 Ocak 2022'ye kadar sürecek yeni bir oyuna giriş bonusu içermekte. Kampanya döneminde oyunu başlatarak oyuncular, toplam 14 ek ödül alabilecekler; bu süre zarfında 14 kez giriş yapan oyuncularsa tüm ödülleri alacak.
 
Apple Arcade, kullanıcılara bir aylık ücretsiz deneme fırsatı sunmakta. Servis yine bir aylık ücretsiz deneme fırsatı ile Apple One'ın Bireysel, Aile ve Premier aylık planlarının bir parçası.
 
basın bülteni